Cím: 8000 Székesfehérvár, Széchenyi u. 80.,

A NAjudent csapata

Fogorvosaink

Dr. Ben-Redouane Nadjim

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

BEMUTATKOZÁS

Fogorvosi diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem. Szakmai érdeklődésem középpontjában a megtartó fogászat, valamint fogpótlások készítése áll. Szakvizsgám megszerzése óta külföldi páciensek magyaroroszági teljes szájrehabilitációival is foglalkozom. Továbbképzések rendszeres résztvevőjeként elhivatott vagyok az új technikák megismerése iránt. Elsődleges számomra, hogy pácienseim minden kezelésről elégedetten távozzanak. Két kislány büszke apukája vagyok.

Dr. Rostási-Szabó Judit

Fogszabályozó szakorvos

BEMUTATKOZÁS

A Pécsi Fogászati és Szájsebészeti Klinkán végeztem és itt szereztem klinikai tapasztalataimat, 2010 óta foglalkozom fogszabályozással. Számomra a fogászat legszebb szakterülete, hiszen egy teljesen új mosolyt adhatok pácienseimnek, az adott helyzetből kihozva mindig a maximumot. Egy rendezett harmonikus mosoly pedig magabiztosságot ad. Folyamatosan képezem magam, nyitott vagyok az új technikák iránt, szem előtt tartva a pácienseket, akiknek mindig a legjobbat szeretném megalkotni.

Munkám mellett a családom tölt fel, belőlük merítek erőt.

Dr. Németh Zsolt Ferenc

Parodontológus szakorvos

BEMUTATKOZÁS

Fogorvos diplomámat 2011-ben a Pécsi Tudományegyetemen szereztem, majd 2014-ben Parodontológia szakvizsgát szereztem. Parodontológia akkor került érdeklődésem középpontjába, amikor megláttam, milyen szoros nexus tud kialakulni kezelőorvos és páciense között. A parodontológiai megbetegedések zöme, nem pusztán egyetlen kezelésből álló beavatkozás, mint egy tömés, hanem szoros együttműködés az orvos és betege között, mely sokszor élethosszig tart. Az orvos megteremti az egészséges szájüregre jellemző (fogkő- és lepedékmentes) környezetet, melyet a beteg az otthonában, időt és sok befektetett energiát igénylő fogápolási módszerekkel igyekszik minél tovább megőrizni. Általában fél évente, súlyos agresszív fogágybetegségben 3 havonta szükséges a kontroll vizsgálat, nem kielégítő tisztítás esetén a fogkőeltávolítás megismétlése.

2014 óta magánrendelőkben végzek fogorvosi tevékenységet, elsősorban a megtartó fogászat két alappilérét, a parodontális betegségben szenvedők ellátását, illetve konzerváló fogászati beavatkozásokat.

A NAjudent csapata

Asszisztenseink

Gellér Diána

Dentálhigiénikus

BEMUTATKOZÁS

Mindig is érdekelt az egészségügy és úgy érzem most a fogászaton megtaláltam azt amit kerestem. 2016 ban végeztem fogászati szakasszisztensként azóta már a dentálhigiénikusi végzettséget is megszereztem. Szeretem a szakmámat, és szeretek az emberekkel foglalkozni. Nagyon jó érzés amikor egy páciens legyen az gyerek vagy felnőtt elégedetten távozik a rendelőből. Szeretném, ha a gyerkőcök már nagyon hamar megszoknák a fogászati légkört és nem kéne félelemmel a székbe ülniük a későbbiekben. Egy ilyen sikerért szinte bármit képes vagyok megtenni.

Farkas Ágota

Fogászati szakasszisztens

BEMUTATKOZÁS

16 éve dolgozom fogászati asszisztensként. Addig mint páciens találkoztam fogorvossal és a rendelővel. Fogfájás, kezelések, beavatkozások sorozata, az ellátásban tapasztaltak ma már mint asszisztens segítenek abban, hogy mi a legfontosabb munkahelyemen. Mivel a Najudent egy fiatal csapat igyekszem felvenni a ritmust, tapasztalatommal, tudásommal erősíteni Őket.

Lépj velünk Kapcsolatba!

    Mikorra szeretnél időpontot?
    DélelőttDélután

    8000 Székesfehérvár Széchenyi u. 80.
    +36 70 600 1005
    idopont@najudent.hu