Cím: 8000 Székesfehérvár, Széchenyi u. 80.,

SZOLGÁLTATÁSAINK

LÁTHATATLAN, ÁTLÁTSZÓ FOGSZABÁLYOZÓ

Ha eddig csak az évekig tartó procedúra és a fémekkel teli száj tartott vissza a fogszabályozástól, akkor eljött a te időd!

A hosszadalmas kezelés és a feltűnő, kényelmetlen fogszabályozó készülékek helyett most itt a forradalmian új HappySmile, a kivehető, átlátszó vékony műanyag sín, mely garantálja a kényelmes, gyors, és hatékony eredményt- miközben szinte észrevétlen marad.

Tudtad, hogy rendelőnk egyik fő profilja a fogszabályozás?

Többet szeretnél tudni a HappySmile láthatatlan fogszabályozásról? Olvass tovább!

kisokos

A HappySmile láthatatlan fogszabályozó lényege

A HappySmile láthatatlan fogszabályozó áttetsző sínjei tökéletesen illeszkednek, simulnak rá fogaidra, így nem fognak feltűnni senkinek, aki nem tud róla. A hatásos eredmény elérése érdekében fogszabályzó síneket naponta legalább 22 órán át viselned kell, ugyanakkor evéshez, tisztításhoz vagy egy-egy jelentős alkalomra bármikor kiveheted őket.

Milyen előnyökkel jár az átlátszó HappySmile láthatatlan fogszabályozó rendszer?

  DISZKRÉT

  A HappySmile fogszabályozó áttetsző sínjei szinte láthatatlanul, tökéletes illeszkedéssel simulnak rá fogaidra, így az a „beavatatlanok” számára észrevehetetlen marad.

  KÍMÉLETES

  A HappySmile fogszabályozók áttetsző, hajszálvékony műanyagból készült biokompatibilis sínek, melyek lépésről lépésre, kíméletesen mozgatják fogaidat a kívánt helyzetükbe, szemben a hagyományos fogszabályozó készülékeknél tapasztalható drasztikusabb, kellemetlenebb erőshatásokkal.

  GYORS

  Az egész nap viselhető sínekkel jelentősen lerövidül a kezelési idő, akár feleannyi idő alatt érheted el a tökéletes végeredményt, mint más, hagyományos fogszabályozókkal.

  HATÉKONY

  A HappySmile fogszabályozó segítségével egyszerre több fog is mozgatható. A láthatatlan fogszabályozó kezelés során 2 hetente cserélt, csúcstechnológiájú 3D nyomtató segítségével készült sínek lépésről lépésre, fogról fogra igazítják helyre a teljes fogívedet.

  HIGIÉNIKUS

  A kivehető sínnek köszönhetően a fogmosással sem lesz több „macera”, minden a megszokott rutin szerint történik. Ezáltal a fogak jóval egyszerűbben, rendszeresebben és alaposabban tisztíthatóak, mint a hagyományos, rögzített fogszabályozók esetén.

  TERVEZHETŐ

  Az innovatív technológia segítségével a teljes fogszabályozó kezelés tökéletes pontossággal és precizitással három dimenzióban megtervezhető. Egy számítógépes program segítségével még a kezelés megkezdése előtt megtekintheted a tervezett végeredményt, és pontosan tudsz kalkulálni a kezelési idő hosszával is. A sínekből a CAD-CAM program segítségével 2 hetente újat készítünk neked, a virtuális fogmozgatási tervben az is pontosan meghatározható, hogy hány darab sínre lesz szükség a kívánt eredmény eléréséhez.

  KOMFORTOS

  A HappySmile láthatatlan fogszabályozó kezelés a páciensek túlnyomó többsége számára gyorsan megszokható és teljesen fájdalommentes. Egyedül a síncserét követő 1-2 napban tapasztalhatsz enyhe kellemetlenséget, amíg a fogak be nem igazodnak új pozíciójukba.

  Szemben a rögzített fém készülékekkel, a vékony műanyag sínek nem sértik fel az ajkaidat, nem sebesedik ki a szád tőle. Hatalmas előnye, hogy bármilyen étel és ital fogyasztható a fogszabályozás ideje alatt, nem kell lemondanod a gumicukorról vagy a pattogatott kukoricáról sem.

  MELLÉKHATÁSMENTES

  A hagyományos fogszabályzók esetében fennállhat a fogszuvasodás, esetenként pedig a gyökérfelszívódás esélye, míg a HappySmile Láthatatlan Fogszabályzó esetében ilyesmivel nem kell számolnod. A sín anyaga biokompatibilis, vékony orvosi műanyag, melyből a használat során garantáltan nem oldódik ki semmilyen mellékanyag.

  HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó árak

  HappySmile Láthatatlan Fogszabályzó (egyéni kalkuláció és a szükséges sínek számától függően) – 300.000 Ft-tól

  + 3D technológiával végzett tervezés díja – 40.000 Ft

  Felnőtt fogszabályozás Székesfehérvár

  Jelentkezz konzultációra elérhetőségeink egyikén vagy kérj visszahívást!

   Mikorra szeretnél időpontot?
   DélelőttDélután

   8000 Székesfehérvár Széchenyi u. 80.
   +36 70 600 1005
   idopont@najudent.hu