Cím: 8000 Székesfehérvás, Széchenyi u. 80.

Már nem csak sürgősségi esetben várjuk pácienseinket. Részletekért hívd a +36 70 600 1005 telefonszámot vagy kattints IDE!

A NAjudent csapata

Fogorvosaink

Dr. Ben-Redouane Nadjim

KONZERVÁLÓ FOGÁSZAT ÉS FOGPÓTLÁSTAN SZAKORVOS

Fogorvosi diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem. Szakmai érdeklődésem középpontjában a megtartó fogászat, valamint fogpótlások készítése áll. Szakvizsgám megszerzése óta külföldi páciensek magyaroroszági teljes szájrehabilitációival is foglalkozom. Továbbképzések rendszeres résztvevőjeként elhivatott vagyok az új technikák megismerése iránt. Elsődleges számomra, hogy pácienseim minden kezelésről elégedetten távozzanak. Két kislány büszke apukája vagyok.

Dr. Rostási-Szabó Judit

FOGSZABÁLYOZÓ SZAKORVOS

A Pécsi Fogászati és Szájsebészeti Klinkán végeztem és itt szereztem klinikai tapasztalataim, 2010 óta foglalkozok fogszabályozással. Számomra a fogászat legszebb szakterülete, hiszen egy teljesen új mosolyt adhatok pácienseimnek, az adott helyzetből kihozva mindig a maximumot. Egy rendezett harmonikus mosoly pedig magabiztosságot ad. Folyamatosan képzem magam, nyitott vagyok az új technikák iránt, szem előtt tartva a pácienseket, akiknek mindig a legjobbat szeretném megalkotni.

Munkám mellett a családom tölt fel, belőlük merítek erőt.

A NAjudent csapata

Asszisztensünk

GELLÉR DIÁNA

DENTÁL HIGIÉNIKUS

Mindig is érdekelt az egészségügy és úgy érzem most a fogászaton megtaláltam azt amit kerestem. 2016 ban végeztem fogászati szakasszisztensként azóta már a dentálhigiénikusi végzettséget is megszereztem. Szeretem a szakmámat, és szeretek az emberekkel foglalkozni. Nagyon jó érzés amikor egy páciens legyen az gyerek vagy felnőtt elégedetten távozik a rendelőből. Szeretném, ha a gyerkőcök már nagyon hamar megszoknák a fogászati légkört és nem kéne félelemmel a székbe ülniük a későbbiekben. Egy ilyen sikerért szinte bármit képes vagyok megtenni.

Lépj velünk Kapcsolatba!

8000 Székesfehérvár Széchenyi u. 80.
+36 70 600 1005
idopont@najudent.hu