Téged mi választ el a széles, szabályos mosolytól? A fogszabályzással járó hosszas procedúra és kellemetlenségek? Vagy a fémmel teli száj látványa? Felejtsd el, amit eddig a fogszabályozókról gondoltál!

Az évekig tartó, kényelmetlen kezelés és a feltűnő, rögzített fém fogszabályozó készülékek helyett most itt a HappySmile, egy gyors és hatékony láthatatlan fogszabályozó rendszer kivehető sínekkel és forradalmian új, 3D technológiával

7 ok, hogy miért érdemes a HappySmile fogszabályozót választanod!

✓ Mert LÁTHATATLAN

Kétségtelen, hogy a fogszabályozó készülékekkel szembeni ellenérzéseink közt első helyen az esztétikum áll. „Drótokkal a szánkban” könnyen elveszítjük magabiztos mosolyunkat és önbizalmunkat. Különösen felnőttként érezhetjük „cikinek” a fogszabályozó viselését, és emiatt nem merünk belevágni a fogszabályozásba.

A HappySmile fogszabályozó áttetsző sínjei tökéletesen illeszkednek, simulnak rá fogaidra, így nem fognak feltűnni senkinek, aki nem tud róla.

✓ Mert KÍMÉLETES

A HappySmile fogszabályozók áttetsző, hajszálvékony műanyagból készült biokompatibilis sínek, melyeket a nap legalább 22 órájában viselned kell, ugyanakkor bármikor kivehetők. Ezekből a sínekből a CAD-CAM program segítségével 2 hetente újat készítünk neked, így lépésről lépésre, kíméletesen mozgatják fogaidat a kívánt helyzetükbe. (A hagyományos fogszabályozó készülékeknél a fogakat csak 4-6 hetente, sokkal drasztikusabb erőhatások kifejtésével rendezik új pozícióba).

A változás hétről hétre látványosabbá, mosolyod pedig egyre felszabadultabbá válik.

✓ Mert GYORS

Felejtsd el az évekig tartó fogszabályozás kellemetlenségeit! A szinte egész nap viselhető (és viselendő) sínekkel jelentősen lerövidül a kezelési idő, akár feleannyi idő alatt érheted el a tökéletes végeredményt, mint más, hagyományos fogszabályozókkal.

✓ Mert HATÉKONY

A HappySmile fogszabályozó segítségével egyszerre több fog is mozgatható. A láthatatlan fogszabályozó kezelés során 2 hetente cserélt, csúcstechnológiájú 3D nyomtató segítségével készült sínek lépésről lépésre, fogról fogra igazítja helyre a teljes fogívet.

✓ Mert HIGIÉNIKUS

A kivehető sínnek köszönhetően a fogmosás a szokásos rutin szerint történik, ezáltal mind a fogak, mind a fogszabályozó jóval egyszerűbben, rendszeresebben és alaposabban tisztíthatóak, mint a hagyományos fogszabályozók esetén. Mindez jelentősen csökkenti a nem megfelelő fogmosás miatti fogszuvasodás veszélyét.

✓ Mert KISZÁMÍTHATÓ

Az innovatív technológia segítségével a teljes fogszabályozó kezelés tökéletes pontossággal és precizitással három dimenzióban megtervezhető. Egy számítógépes program segítségével még a kezelés megkezdése előtt megtekintheted a tervezett végeredményt, és pontosan tudsz kalkulálni a kezelési idő hosszával is. A virtuális fogmozgatási tervben az is pontosan meghatározható, hogy hány darab sínre lesz szükség a kívánt eredmény eléréséhez.

✓ Mert KOMFORTOS

A HappySmile láthatatlan fogszabályozó kezelés a páciensek túlnyomó többsége számára teljesen fájdalommentes, legfeljebb a síncserét követő 1-2 nap jár enyhe kellemetlenséggel, amíg a fogak be nem igazodnak új pozíciójukba.

Szemben a rögzített fém készülékekkel, a vékony műanyag sínek nem sértik fel az ajkaidat, nem sebesedik ki a szád tőle. És ami a legjobb: nem kell lemondanod a popcornról vagy a tejkaramelláról se; bármilyen étel és ital fogyasztható a fogszabályozás ideje alatt.

Olvasd el HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó interjúnkat!

Szeretnél te is egészséges fogsort és sugárzóan magabiztos mosolyt?

Jelentkezz be egy konzultációra fogszabályozás specialistánkhoz!

+36 70 600 1005
📧 idopont@najudent.hu
➴ 8000 Székesfehérvár, Széchenyi u. 80.
https://najudent.hu/kapcsolat/