Csúcstechnológia a fogszabályozásban: Pitts 21 rendszerrel!

Mit várunk el a fogszabályozástól?

Minél kevesebb kellemetlenséget, a lehető legrövidebb kezelési időt- és természetesen a tökéletes végeredményt.

A Pitts 21 rendszer egy olyan innovatív és egyedülálló fogszabályozási technológia, mely mindezt egyszerre nyújtja nekünk!

A Pitts 21 fogszabályozó készülék lényege, hogy- szemben a hagyományos rögzített készülékekkel- nem gumi vagy drótelemekkel rögzíti a fogakat összekötő ívet a bracketekben, hanem ún. passzív önzáró bracketekkel és tubusokkal, melyek mintegy reteszként nyithatók és zárhatók.

A kisebb méretű bracketek és ultralágy ívek jelentősen finomabb erőkkel, fájdalommentesen mozgatják a fogakat a kívánt helyzetbe, így nagyban csökken a kezeléssel járó feszítő és diszkomfort érzés.

A kényelmesebb viselet mellett a Pitts 21 készülék nagy előnye, akár 5-6 hónappal képes lerövidíteni a kezelési idő is, nem beszélve az esztétikusabb, pontosabb végeredményről.

 

Aki mindent tud a fogszabályozásról!

Dr. Thomas Pitts amerikai fogszabályozó szakorvos az amerikai Ortho Classic klinikai igazgatója, jelenleg a világ első számú fogszabályozó szakorvosaként jegyzik, 50 éves pályafutása során több mint 50 ezer pácienst kezelt. Az általa kifejlesztett rendszer a ma elérhető legmodernebb fogszabályozó készülék, mely a kezelés során nagy hangsúlyt fektet az arcesztétikai szempontokra is.

Kezelési protokolljai a szabályos fogazat elérése mellett az alsó és felső állkapcsok egymáshoz pozícionálása és az arc arányossága is kiemelt szerepet kap, így plasztikai sebészet nélkül képes az arc látványos formálására is.

 

A Pitts 21 rendszer előnyei:

 

🦷 Elkerülhető a foghúzás!

A Pitts 21 fogszabályozás az esetek 95%-ban foghúzás nélkül is kivitelezhető!

Ez az egyedülálló technológia lehetővé teszi a foghúzás nélküli fogszabályozást azokban az esetekben is ahol hagyományosan foghúzásra vagy álkapocs-műtétre kerülne sor.

Speciális Pitts Broad ív forma miatt a fogívek maximális tágítása érhető el; a foghúzás elkerülése és a széles fogív miatt még több fog válhat láthatóvá mosolygás közben.

 

🦷Rövidebb kezelési idő

Az akár 250%-al precízebb fogmozgatásnak köszönhetően a kezelés ideje akár a felére csökkenthető.

Így átlagosan 5-6 hónappal lerövidül a kezelési idő, azaz a Pitts 21 fogszabályzó kezelés az eddigi 15 helyett már 9 hónap alatt befejezhető.

 

🦷Komfortosabb viselet

A kisebb méretű bracket-eknek és az ultralágy íveknek köszönhetően a készülék  30-40%-kal kisebb erőkkel alakítja a fogakat, ezáltal jóval komfortosabb viseletet biztosít, csökken a vele járó kellemetlenség és kezelés közbeni fájdalom valószínűsége.

Ennek köszönhetően a fogszabályzó készülék már sokkal gyorsabban, 3-5 nap alatt megszokható!

 

🦷Tökéletes végeredmény

A fogszabályozó a technológiájának köszönhetően jóval esztétikusabb és precízebb végeredmény érhető el.

A kezelési tervek az arc és mosolyesztétikai szempontok maximális figyelembevételével készülnek; így nem csak szabályos fogazatot, hanem még szebb, még esztétikusabb mosolyt is kapunk.

Ha nem tudod, mit ehetsz és mit nem a fogszabályzó felrakása után, akkor olvasd el erről szóló korábbi blogbejegyzésünket!

 

Szeretnél te is sugárzóan szép mosolyt a lehető leggyorsabban és legkényelmesebben?

Jelentkezz be rendelőnkbe!

 

☎ +36 70 600 1005
📧 idopont@najudent.hu
➴ 8000 Székesfehérvár, Széchenyi u. 80.
➣ https://najudent.hu/kapcsolat/